WELKOM!

LTAS Archive Solutions

LTAS (Longterm Archive and Datamining Solutions). Compromisloze archivering tool voor Healthcare, retail, bioinformatica en geo data beheerders.

Doordat primaire opslag steeds sneller vol (en steeds langzamer) wordt, is er een steeds groter wordende behoefte aan een kosteneffectieve storage tier voor minder actieve gegevens, Dit gecombineerd met de steeds belangrijker geachte archiverings behoefte maakt dat wetenschappers zoekende naar informatie en verbindingen binnen long term onderzoeksgegevens grijpen naar het enige kosteneffectieve (lees betaalbare) en schaalbaar archiveringsplatform binnen handbereik.  

Voor metadata gedreven data platformen bestond al een behoefte uit onder meer de Retail industrie waarbij klantgegevens uit een geautomatiseerd archiverings-systeem de kern van de kennisomgeving is. 

hardware, media en software komt tot een succesvolle ,efficiënte en betaalbaar archiverings solution.

Vooral door een zeer gunstige TCO komt deze archiverings solution als winnaar uit de bus, de kosten voor een Terabyte binnen de Turnkey solution bedragen een fractie van de kosten die men in meer traditionele omgevingen zou betalen zou zijn.  

Voor databeheer-specialisten is het belangrijk in te zien hoe wetenschappers en opleiders structuren gebruiken die leiden naar een beheersbaar en inzichtelijke database en archief. Middels workshop en netwerk studies is er adequate kennis opgedaan om tot een efficiënte solution te komen.

Maak kennis met de wijze waarop hardware, media en software komen tot een succesvolle,efficiente en betaalbaar archiverings solution.

LTAS compromisloze archiverings tool voor Healthcare, Retail, bio informatica, geo data e.c..

Bank en medische data comprimeren en op tape

Jaarlijks groeit onze data gemiddeld met een factor van 1.8. Op medische data uit zorg omgevingen en financiële data uit bank omgevingen rust een lange bewaarplicht. Deze data moet op een efficiënte manier opgeslagen worden. Logisch dat deze data gecomprimeerd wordt opgeslagen. 

Lees meer...

Durf jij in de Cloud?

De Amerikaanse Juridische Cloudregelgeving verscherpt. Er is veel over te doen de laatste tijd , moeten we wel of moeten we niet, is het te vertrouwen en wie gaat me dit vertellen? Wie kan er bij mijn data als het eenmaal in de cloud verkeerd?

Lees meer...

Van horen zeggen en andere ICT sprookjes

Dit keer: doodverklaringen

Concurrerende vendors maken er een sport van om producten en solutions van collega aanbieders dood te verklaren. Doodverklaringen zijn aan de orde van de dag. Dat de soep niet zo heet gegeten wordt mag duidelijk zijn gezien het feit dat het eerder doodverklaarde tape storage platform komt met nieuwe ontwikkelingen. HP, Storagetek/SUN en IBM timmeren hard aan de weg. (Lees meer over tapedrive, tapedrive reparatie)

Lees meer...

LTO Roadmap

De LTO Roadmap wordt uiteindelijk uitgebreid tot (LTO 8) LTO-Generatie 8, met een capaciteit van 16TB, 32TB (gecomprimeerd). Er wordt zwaar geïnvesteerd in tape storage mede omdat blijkt dat veel ondernemingen op enterprise niveau tape storage als onmisbaar beschouwen.

Lees meer...

Hoe kwetsbaar zijn onze backup systemen?

Hoe kwetsbaar zijn onze backup systemen? Belangrijke vraag als men weet dat de data explosief groeit de aankomende tijd. Tape storage blijkt een kosten efficiënte oplossing. Veilig en goedkoop.

Lees meer...

FaLang translation system by Faboba