WELKOM!

LTO tape media

LTO Data tapes/Cartridges, wat zijn de verschillen en waar koop je die eigenlijk? Bij de webshop die een leuk prijsje laat zien maar je verder helemaal niets kan vertellen over de verschillen in kwaliteit, opslag volumes en houdbaarheid.

Linear Tape-Open

Lees meer...

QUALSTAR Tape Library Guide

U vindt in dit overzicht QUALSTAR tape libraries. Behalve het aanbod van QUALSTAR zijn ook de tape drives en tape libaries van de volgende merken beschikbaar: HP, Oracle Storagetek, IBM, Overland, Fujitsu, Spectra Logic.

Lees meer...

DELL Tape Library Guide en Tape Autoloaders

U vindt in dit overzicht alle recente DELL tape drives en tape libraries. Behalve het aanbod van DELL zijn ook de tape drives en tape libaries van de volgende merken beschikbaar: HP, Oracle Storagetek, IBM, Overland, Fujitsu, Spectra Logic. 

Lees meer...

Spectra Logic Tape Library Guide

U vindt in dit overzicht alle recente Spectra Logic tape drives en tape libraries. Behalve het aanbod van Spectra Logic zijn ook de tape drives en tape libaries van de volgende merken beschikbaar: HP, DELL, IBM, Overland, Oracle Storagetek en Fujitsu.

Lees meer...

Oracle Storagetek Tape Library Guide

U vindt in dit overzicht alle recente Oracle Storagetek tape drives en tape libraries. Behalve het aanbod van Oracle Storagetek zijn ook de tape drives en tape libaries van de volgende merken beschikbaar: HP, DELL, IBM, Overland, Fujitsu.

Frontier BV is Oracle Storagetek goldpartner

 

 

Lees meer...

Quantum Tape Library Guide

U vindt in dit overzicht alle recente Quantum tape drives en tape libraries. Behalve het aanbod van Quantum zijn ook de tape drives en tape libaries van de volgende merken beschikbaar: HP, DELL, IBM, Storagetek SUN, Fujitsu.

Lees meer...

IBM Tape Library Guide

U vindt in dit overzicht alle recente IBM tape drives en tape libraries. Behalve het aanbod van IBM zijn ook de tape drives en tape libaries van de volgende merken beschikbaar: HP, DELL, Quantum, Storagetek SUN, Fujitsu.

Lees meer...

Overland tape library guide

U vindt in dit overzicht alle recente Overland tape drives en tape libraries. Behalve het aanbod van Overland zijn ook de tape drives en tape libraries van de volgende merken beschikbaar: HP, IBM, DELL, Quantum, Storagetek SUN, Fujitsu. Voorraad in Nederland

Lees meer...

HP MSL6000 library variaties

Hieronder een overzicht van de bekende MSL6000 libraries, de opvolgers van de MSL5000 series. Op dit moment biedt HP de MSL4048, MSL8096 aan. Frontier BV

Lees meer...

HP MSL2024, MSL4048, MSL8096 Tape library guide

U vindt in dit overzicht alle recente HP tape drives en tape libraries, deze laatste wordt ook wel autoloader genoemd. Behalve het aanbod van HP zijn ook de tape drives en tape libraries van de volgende merken beschikbaar: IBM, DELL, Quantum, Storagetek SUN, Fujitsu. Verkoop en reparatie van tapedrives en tapelibraries.

Lees meer...

FaLang translation system by Faboba