WELKOM!

Business case: Fugro Data Solutions

Fugro Data Solutions werd onlangs gecontracteerd voor het uitvoeren van een groot project van transcriptie van 9-track tapes. Als  bekende leverancier van 9-track tapedrives in Nederland bleek Frontier B.V. Nijmegen een betrouwbare partner voor dit project te zijn.

Investigating planet earthZij waren bijzonder bereidvaardig en boden de juiste oplossingen voor een aantal hardware compatibiliteitsproblemen ten tijde van de kick-off van dit project , zelfs toen we tijdens de migratie problemen met een van de 9 track drives kregen wist Frontier dit in een fractie op te lossen. De mensen van Frontier BV reageren immer bijzonder snel, zijn vriendelijk en werken professioneel. We zullen in de toekomst dan ook niet aarzelen opnieuw gebruik te maken van hun expertise.

Gebruikt materiaal: Qualstar 3410 & 3412 9-Track Tape Drives 

Fugro/ CGG Data Management Services

Over Fugro

Missie


De missie van Fugro is om 's werelds meest vooraanstaande dienstverlener te zijn in het verzamelen en interpreteren van gegevens van het aardoppervlak en onderliggende lagen, en in het adviseren en ondersteunen van infrastructurele ontwikkelingen op het land, langs de kust en op de zeebodem. 

Fugro voert haar activiteiten overal ter wereld uit, op het land, op zee en vanuit de lucht en deze zijn primair gericht op de: 

• olie- en gasindustrie 

• bouw 

• mijnbouw 

• overheden 

Fugro realiseert deze missie door: 

• klantgerichtheid 

• innovatieve dienstverlening van hoge kwaliteit 

• professionele, gespecialiseerde medewerkers 

• geavanceerde, unieke technologieën en systemen 

• een wereldwijde aanwezigheid, waarbij kennisuitwisseling en samenwerking, zowel intern als extern met de opdrachtgever, centraal staan 

Profiel


Fugro voorziet in de mensen, het materieel, de kennis en de technologie die nodig zijn ter ondersteuning van de exploratie, productie en transport van 's werelds natuurlijke grondstoffen. Fugro voorziet haar opdrachtgevers ook van technische gegevens en informatie die nodig zijn om bouwwerken en infrastructuur op een veilige, betrouwbare en efficiënte wijze te ontwerpen, te bouwen en te onderhouden. 

Fugro is een onafhankelijke dienstverlener en heeft geen commerciële of andere directe belangen in de projecten van haar opdrachtgevers. Omdat Fugro vaak al in het beginstadium bij (mogelijke) projecten is betrokken, is vertrouwelijkheid omtrent Fugro's betrokkenheid in veel gevallen essentieel. 

Fugro's opdrachtgevers zijn op veel plaatsen en onder verschillende omstandigheden actief. Om op de best mogelijke manier aan de wensen van de opdrachtgevers te kunnen voldoen, kent Fugro een decentrale en op de opdrachtgever gerichte organisatiestructuur. Fugro biedt een breed scala van diensten aan vanuit een wereldwijd netwerk van vestigingen, waarbij onder velerlei werkomstandigheden wordt gewerkt. 

Fugro streeft naar het bereiken van sterke marktposities gebaseerd op (zelf ontwikkelde) technologieën, hoogwaardige dienstverlening en sterke internationale dan wel regionale aanwezigheid. Fugro werd opgericht in 1962 en sinds 1992 genoteerd aan Euronext Amsterdam. De onderneming maakt sinds september 2008 deel uit van de AEX-index. 

Fugro groeit zowel autonoom als door middel van overnames en had eind 2011 zo’n 14.000 medewerkers in dienst in meer dan 60 landen. 

Fugro's activiteiten


Fugro voorziet in een breed pakket activiteiten dat vanuit een wereldwijd netwerk van kantoren en bedrijfsruimten geleverd wordt. Diensten die lokaal worden verleend, worden ondersteund door de wereldwijd aanwezige specialistische kennis en ervaren medewerkers. Teneinde voor opdrachtgevers een optimaal resultaat te bereiken, worden de activiteiten en diensten van Fugro vaak gecombineerd aangeboden. Fugro biedt wereldwijd een uniek scala aan activiteiten aan. Deze activiteiten zijn ondergebracht in drie divisies: 
Geotechniek, Survey en Geoscience.

Frontierbv is de tape specialist bij uitstek.

FaLang translation system by Faboba