WELKOM!

DISCLAIMER

Copyright

Alle teksten, foto's en illustraties op deze website alsook de lay-out zijn auteursrechtelijk beschermd. De teksten, foto's en illustraties kunnen geprint worden voor privé-gebruik; verveelvoudiging en verspreiding is enkel toegestaan na schriftelijke toestemming van Frontier Computer. Het overnemen en kopiëren van teksten, foto's en/of illustraties is toegestaan op voorwaarde dat een geldige bron wordt vermeld. Het overnemen en kopiëren van teksten, foto's en/of illustraties is niet toegestaan voor commerciële doeleinden, ook al wordt een geldige bron vermeld.

Disclaimer

De informatie opgenomen op deze website is algemeen van aard en is slechts als zodanig bedoeld. Ondanks alle inspanningen kan Frontier Computer niet garanderen dat de opgenomen informatie actueel, juist en volledig is. Frontier Computer is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook die kan ontstaan als gevolg van onjuistheid, onduidelijkheid of onvolledigheid van de gegevens opgenomen op deze website. Aan de gegevens opgenomen op deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Frontier Computer BV Tapedrive specialisten Nijmegen

CONTACT

Frontier Computer BV

Kerkenbos 10-103

6546 BJ Nijmegen


The Netherlands

Tel : +31 (0)24 3660012

Fax : +31 (0)24 3440766Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Web : www.ltotapedrive.nl

 

FaLang translation system by Faboba