WELKOM!

Efficiencywinst mogelijk in de zorg, IT

Zorg instellingen, IT bedrijfsvoering op enterprise niveau. Gebruik van tape storage is met gebruik van LTFS uitermate kostenefficiënt. LTFS genereert een nieuwe toekomst in tape storage.

De zorg, IT bedrijfsvoering op enterprise niveau

In de zorg is een gemiddelde efficiencywinst te behalen tussen 1 miljoen en 2.8 miljoen euro. Hiervoor is het noodzakelijk dat instellingen anders gaan denken en daarna anders gaan werken. Een slimme beheersing van het procesmanagement is één, besparing op het gebied van IT hardware is een ander. Er is ook in de zorg een omslag gaande. Spreken we over omvang, dan kunnen we een ziekenhuis rustig inschalen binnen het "Enterprise niveau". Helaas werd er nog te vaak gesegmenteerd gedacht en geopereerd. Door meer en meer te gaan kijken naar ondernemingen en industries in de profit sector, wordt er steeds vaker kostenefficiënt gedacht. Een goede ontwikkeling.

Refurbished IT hardware

De aanschaf van refurbished IT hardware, zoals een san server en een tape library, helpt besparen zonder in te leveren op de kwaliteit. Besparingen in de zorg van 30% tot wel 90% zijn mogelijk en dat allemaal binnen een maximaal gegarandeerde garantie kwaliteit.

Laag energieverbruik met tapestreamers

Binnen storage solutions wordt steeds vaker geadviseerd om de bulk data en historische bestanden te laten streamen naar tape. De snelle reactiesnelheid en de aanwezigheid van een LTFS "directory" maken deze tapestreamers zoals de LTO 5 uitermate geschikt en vragen alleen om energie indien er een backup gemaakt of informatie gevraagd wordt. Dit in tegenstelling tot een hard disk (disk to disk of d2d) omgeving die constant spint. In de tussentijd is er geen sprake van CPU en/of energieverbruik van uw storage server. Het kost dus geen rekenkracht van uw systeem en dat is weer de intentie van groene IT (Green IT).

Frontier is tevens Alpha server specialist

FaLang translation system by Faboba